<acronym id="atkaq"></acronym>
      <bdo id="atkaq"></bdo>

      天才教育網合作機構 > 培訓機構 >

      天才領路者

      歡迎您!
      朋友圈

      400-850-8622

      全國統一學習專線 9:00-21:00

      位置:培訓問答 > GRE閱讀機經練習分享-GRE報名

      GRE閱讀機經練習分享-GRE報名

      日期:2019-09-17 17:18:24     瀏覽:560    來源:天才領路者
      核心提示: 下面小編跟大家一起了解GRE閱讀機經練習分享,希望對大家的學習有所幫助。 Larvaeofmanymarineinvertebratespeciesdelaytheirmetamorphosisintojuven

        下面小編跟大家一起了解GRE閱讀機經練習分享,希望對大家的學習有所幫助。
        Larvae of many marine invertebrate species delay their metamorphosis into juveniles when cues signaling an appropriate juvenile environment are absent, thereby increasing their likelihood of thriving as juveniles and of ultimately reaching adulthood. Nevertheless, delayed metamorphosis has potential costs for juveniles, including reduced growth and increased mortality. Nearly all evidence of such costs involves species whose larvae do not feed but rather subsist on stored nutrients, indicating that insufficient energy reserves may be an underlying cause of these costs. Supporting this hypothesis are laboratory studies showing that in a certain bryozoan, the prolonged larval swimming that results from delayed metamorphosis is associated with size reductions in the juvenile feeding organ (the lophophore) and that one factor influencing the size of juveniles of certain barnacle species is how long larvae delay metamorphosis. However, other studies show that while significantly fewer juvenile Capitella worms survived to adulthood when metamorphosis had been delayed, prolonged larval swimming had no significant effect on juvenile size, suggesting, perhaps, that in some species, factors other than insufficient energy reserves account for the negative effects of the larval stresses that result from delayed metamorphosis.
        1. The passage suggests that the “bryozoan,” the “barnacle species,” and “Capitella worms” all share which of the following characteristics?
        A. The larvae of these species do not feed but rather subsist on stored nutrients.
        B. The larvae of these species are unable to undergo metamorphosis if larval swimming is significantly prolonged.
        C. The larvae of these species do not have enough energy to meet their needs when metamorphosis is delayed.
        D. The juveniles of these species manifest the negative effects of delayed metamorphosis as a decrease in size.
        E. The juveniles of these species are not significantly larger than their respective larvae.
        推斷題
        解析:文章里面討論的所有蟲都是會靠之前儲存的能量維持生活,而且對應到文章這一句話“Nearly all evidence of such costs involves species whose larvae do not feed but rather subsist on stored nutrients, indicating that insufficient energy reserves may be an underlying cause of these costs.” B選項無中生有。C選項也是無中生有。D選項不是一定會減少尺寸,however后面有轉折。E選項也是無中生有。
        2. The “hypothesis” implies that compared to marine invertebrate larvae that subsist on stored nutrients, marine invertebrate larvae that feed are less likely to
        A. exhibit prolonged larval swimming as a result of delayed metamorphosis.
        B. experience negative effects as a result of delayed metamorphosis.
        C. thrive as juveniles in environments inappropriate for juveniles.
        D. delay metamorphosis in the absence of appropriate environmental cues.
        E. delay metamorphosis for an extended period of time.

      GRE閱讀機經練習分享  GRE報名

        推斷題
        解析:假設的內容是,Nearly all evidence of such costs involves species whose larvae do not feed but rather subsist on stored nutrients, indicating that insufficient energy reserves may be an underlying cause of these costs. 所以如果feed的幼蟲就更不太可能遇到這種負面的結果。所以答案選B。
        3. The passage is primarily concerned with
        A. weighing the relative benefits and costs of delayed metamorphosis.
        B. illustrating the range of costs that can result from delayed metamorphosis.
        C. speculating on why the costs of delayed metamorphosis have gone unrecognized.
        D. discussing a possible explanation of the costs of delayed metamorphosis.
        E. debunking the notion that the costs of delayed metamorphosis are negligible.
        文章目的題
        解析:這篇文章都是在解釋delayed metamorphosis costs的原因,就是想告訴我們為什么delayed metamorphosis會產生哪些不好的costs,所以答案選D。

      免責聲明:本信息由用戶發布,本站不承擔本信息引起的任何交易及知識產權侵權的法律責任!

      如果本頁不是您要找的課程,您也可以百度查找一下:

      亚洲无碼另类精品_亚洲天堂无码高清性视频_欧美日韩一区二区综合_亚洲午夜福利理论片在线贰信

        <acronym id="atkaq"></acronym>
        <bdo id="atkaq"></bdo>

        欧美日韩中文精品在线 | 免费国产高清精品一区在线 | 天天看在线视频国产 | 亚洲日本va午夜中文字幕久久 | 婷婷97狠狠做| 亚洲激情小视频在线看 |